Dansk  English  Facebook  E-mail   (+45) 59 91 92 93

Kursuspriser

Lær at meditere (1 uge) - kr. 6.900,-
Kunst, kreativitet og bevidsthedsudvikling (1 uge) - kr. 3.950,- incl materialer
Ayurvedisk Wellness (1 uge) - kr. 4.950,-
Øvrige 1 uges kurser - kr. 3.750,-
Ayurvedisk Wellness advanced (16 dage) - kr. 15.900,- incl enkeltværelse med bad
Tillæg for enkeltværelse:  kr. 1.200,-

Betaling

Skolen fremsender en betalingsopgørelse via mail. Kursusafgiften bedes betalt senest 4 uger før kursusstart. Denne betaling sikrer dig endelig tilmelding. Ved eventuelt afbud senest 2 uger før kursusstart tilbagebetales det indbetalte beløb med fradrag af kr. 500 i administrationsgebyr. Ved afbud senere end 2 uger før kursusstart tilfalder beløbet skolen. Du kan dog inden for et år anvende beløbet til et andet kursus.Ved eventuel afbrydelse af opholdet tilfalder den samlede be­taling skolen. Kursusafgiften dækker undervisning, ophold og forplejning. Ekstra udgifter til undervisningsmateriale, fotokopier o.l. bliver kun aktuelt i det omfang disse bestilles af eleverne.

Ankomst og afrejse for kurset Ayurvedisk Wellness Advanced (16 døgn)

Ankomst og indkvartering finder sted på kontoret på ankomstdagen mellem kl. 10 og 11. Kursusstart kl. 11. Afrejse finder sted på afrejsedagen efter frokost.

Ankomst og afrejse på alle andre kurser

Ankomst og indkvartering finder sted på kontoret på ankomstdagen mellem kl. 16.00 og 18.00. Afrejse finder sted efter morgenmad på afrejsedagen.

dagsprogram

08.00 - 09.30 Morgenmad
10.00 - 11.30 Undervisning
12.30 - 13.15 Frokost
14.00 - 15.30 Undervisning
18.15 - 19.00 Aftensmad
19.30 - 21.00 Undervisning

Leje af sengelinned

Sengelinned og håndklæder kan du leje på højskolen for kr. 75 pr. uge. Du kan også vælge selv at medbringe det. I så fald bedes du medbringe et ekstra dynebetræk til yogatæppet.

Vask

Der stilles gratis vaskemaskiner til rådighed.

internet

Der er mulighed for at benytte højskolens WI-Fi i offentlige arealer.

Undervisningen

En del af undervisningen kan forekomme på engelsk dog tilbyder vi dansk oversættelse.

Yoga

Vi anbefaler dig at medbringe træningstøj eller lignende, da vi tilbyder undervisning i lette yoga-øvelser på kurserne.

SUND MAD

Vores dygtige kokke er kendte for deres sunde og lækre vegetariske retter. Vi anvender overvejende økologiske råvarer.

PRAKTISKE OPGAVER

Som elev/kursist deltager man af og til i højskolens daglige praktiske opgaver som afrydning efter måltider, opvask og rengøring. Dette gælder dog ikke kursusdeltagere på wellness og wellness advanced kurserne.

Ryge- og alkoholpolitik

Det skal bemærkes, at Højskolen for Bevidsthedsudvikling er alkohol- og stoffri, samt at tobaksrygning kun er tilladt udendørs.